lapajánló
Sodródó magyar szavazók, a 30 ezüst ára és a lélek csillanása
Magyar7 - 17. száma
2019. október 27., 12:34

Tök Jó Délutánt tartottak Medvén

Nagy érdeklődés mellett és jó hangulatban telt a Medvei Fiatalok Klubja (MeFiK) szervezésében, szombaton, első alkalommal megrendezésre került Tök Jó Délután elnevezésű családi délután a medvei óvoda épületében.

Tök Jó Délután, Medve
Galéria
+21 kép a galériában
Fotó: MeFiK / Csicsay Imre

A rendezvényen - mely hagyományteremtő céllal valósult meg - a kisebbek és nagyobbak megismerkedhettek, a mára már egyre ritkábban űzött tökfaragás fortélyaival, majd lehetőségük nyílt további kézműveskedésre, és arcfestésre is.

Fotó:  MeFiK / Csicsay Imre

A tökfaragás és kézműveskedés után, kiállításra kerültek a remekművek, majd kihasználva a jó időt a gyereket az óvoda udvarán ügyességi játékok is várták, melyen mindenki nyerhetett egy kis nassolni valót.

Fotó:  MeFiK / Csicsay Imre

A délután végét filmvetítések zárták, ahol a kisebb és nagyobb korosztály számára egyaránt levetítettek egy-egy halloweeni filmet.

A szervezők - látva a rendezvény iránit érdeklődést -, a jövőben még változatosabb programkínálattal tervezik megvalósítani, a délutáni programot akár egész naposra kibővíteni.

Fotó:  MeFiK / Csicsay Imre

Tök Jó Délután, Medve
Galéria
+21 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.