magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2019. február 27., 19:16

Vujity Tvrtko a Felvidéken

Március folyamán több alkalommal is találkozhatnak az érdeklődők Vujity Tvrtko előadóval a Felvidéken. A világutazó bevallotta, számára hihetetlen erőt adó, hogy minden egyes este nagy tömegek kíváncsiak rá, Felvidékre is megerősödni jön.

vujity-tvrtko.jpg
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: Ambrus László

Túl minden határon című előadóesteket tart a jól ismert riporter és Pulitzer-díjas író, Vujity Tvrtko. Az előadássorozat keretén belül márciusban több alkalommal a Felvidéken is találkozhatnak a közönség kedvencével. Március 2-án, este hat órától a Deáki kultúrházban, március 9-én, délután négy órától Sárosfán, majd március 16-án, este hattól Nagymácsédon kerül sor Tvrtko előadására.

Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz! Egy este, amit soha nem fog elfelejteni!

– ezzel a szöveggel reklámozzák a riporter Túl minden határon előadásait.

Tvrtko a szociális hálón közzétett nyilatkozatában elmondta, az embereket többnyire a kíváncsiság vagy valamiféle elvárás hajtja, mikor beülnek az előadására.

Talán kíváncsiak, hogy mit tud egyetlen ember tenni, kezében egyetlen mikrofonnal, egyetlen színpadon. Ám amit még sosem mondtam Nektek: a legtöbb erőt én kapom! Amit a színpadon teszek, az kegyetlenül a legőszintébb műfaj.

Ez nem egy riportfilm, ahol -ha nem tetszik a zene- újat lehet választani; ez nem egy könyv, ahol a papírra vetett szavak helyett újakat lehet írni. Állok a közönségem, a Barátaim előtt, előttetek úgy másfél méterre, és nincs újrajátszás. Az a pillanat varázsa. Az embereket nem kell, hogy érdekelje, hogy milyen voltam tegnap és milyen leszek holnap. Nekik a ma számít! Az az Ő estjük. Nos, bevallottam: a saját estjeimen én is erősödöm! Mindig és minden este helyszínén!

Fotó:  Vujity Tvrtko

Ma Magyarországon, pénteken Szerbiában, szombaton Szlovákiában is így lesz!

– olvasható Tvrtko nyilatkozatában.

vujity-tvrtko.jpg
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.