2019. január 26., 12:36

Vastapssal mutatkozott be a Lovagias ügy

A Magyar Kultúra Napján mutatta be legújabb darabját a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház: a Lovagias ügy című zenés vígjátékot, amelyet Hunyady Sándor darabjából Verebes István írt át, belecsempészve Márkus Alfréd jó pár kedves dalocskáját is.

zenthe_szinhaz_lovagias_ugy_01.jpg

A kedd esti premieren telt ház várta, hogy lehulljon a lepel az új zenés vígjátékról. Koltai Róbert, Vándor Éva, Marjai Virág, Máté Krisztián, Vándor Éva, Házi Anita, P. Kerner Edit, Albert Péter, Farkas Zoltán és Kántor Zoltán, na meg az estet élőben végigzongorázó Darvas Ferenc jóvoltából egy remekbe szabott előadás született, köszönhetően a rendező Gaál Ildikó munkájának és Mucsi Balázs díszleteinek, jelmezeinek.

A közönség hosszú vastapssal jutalmazta az immár Príma-díjas, kiemelt minősítésű Zenthe Ferenc Színház újabb bemutatóját. Szerda este újabb telt házas előadás következett Salgótarjánban, majd január 24-től egészen március végéig Pakson, Budapesten három helyszínen, Oroszlányban, Dunaföldváron, Vácott, Vasváron, és Nagymegyeren is láthatja a közönség a Lovagias ügyet.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!