Magyar7 - 2024/31.
Magyar varázsmeséink nyomában, népfogyatkozás helyett néptölte és párizsi reményeink
Magyar7 - 30. száma
2022. szeptember 8., 19:52

Szeretne az Ifjú Sziveknél dolgozni? Több állást is meghirdettek

Több munkakörben is felvételt hirdetett az Ifjú Szivek. A táncszínház pozsonyi székházának közel három éve tartó felújítása után hamarosan visszaköltözik az épületbe. Az átépítésből fakadóan a közeljövőben megváltozik a társulat és az épület működése is.

Ifjú Szivek
Fotó: Dusa Gábor
A világjárvány, az átépítés és a kor, amiben élünk új feladatok elé állít minket, elkerülhetetlen a folyamatos megújulás. Ebbe illeszkedik a jelenlegi átszervezés és állománybővítés is. Táncosokat, kosztümöst, hangmérnököt és világítástechnikust is keresünk”

 – mondta Hégli Dusan, művészeti vezető.

A meghirdetett állásokkal kapcsolatban bővebb információ az együttes weboldalán található. Az állásinterjúkra 2022 októberében kerül sor.

Fontosnak tartom, hogy közös kultúránk és hagyományaink ne csak a magyarok lakta vidéken, de a fővárosban is folyamatosan jelen legyenek. Ezért is szólítottam meg közel 300 szlovákiai magyar oktatási, közigazgatási és kulturális intézményvezetőt, csoportvezetőt, hogy segítsenek a környezetükben élő fiatal tehetségeknek eljutni hozzánk“

– mondta el a társulat bővítésével kapcsolatban Varsányi László főigazgató.

Az Ifjú Szivek szeptemberben és októberben is járja az országot előadásaival, Autentika és Kakukktojás 2 című műsorukat több mint 30 helyszínen láthatja a közönség az ősz folyamán. Most hétvégén Besztercebányán, Vágfarkasdon és Kisudvarnokon lépnek színpadra, de az ősz folyamán Budapesten és Pozsonyban is láthatják őket.

A soron következő előadások pontos helyszíne és időpontja folyamatosan frissül a táncszínház weboldalán, a műsornaptárban.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.