Startol az idei Dunaszerdahelyi Nyár

Szabados Kati 2018. július 19., 19:26

Július 20-án a Shadows Club DS zenekar koncertjével veszi kezdetét Dunaszerdahelyen az egészen augusztus 31-ig tartó rendezvénysorozat, a Dunaszerdahelyi Nyár. Stílusok és előadók színes kavalkádja várja ezen a nyáron is a városi művelődési központ előtti térre a szórakozni vágyókat.

A Dunaszerdahelyi Nyár keretén belül hat előadással kedveskedik a közönségnek a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ, amely a rendezvény főszervezője. Péntekenként és egy alkalommal szerdán, mindig  este hét órai kezdettel könnyű, üde nyáresti szórakozásra számíthatnak az arra járók. A program minden alkalommal ingyenes.

Nyár, zene, szórakozás

A retro muzsikában is rétegzenének számító, a brit The Shadows együttes számait hallhatja a közönség pénteken, július 20-án a Shadows Club DS zenekar előadásában. este hét órától. Július 27-én a Zene, az kell című összeállításban Farkaš Mária énektanár tanítványainak előadására kerül sor. A következő pénteken, augusztus 3-án a Rivalda színház színészei lépnek színpadra könnyed, nyári előadásukkal, a Riviérával. 

A népzene is helyet kap

Augusztus 10-én egy népzenei koncert is helyet kap az előadássorozatban. Fellépnek a Pántlika zenekar, a Tiszta Forrás, a Csallóközkürti Népdalkör, Zuzana Ladzianská Pilátová és a Nyékvárkonyi Népdalkör. 

Augusztus 15-én, szerdai napon country zene szól majd Szerdahely szívében. A Country Old Boys koncertjének örülhet a közönség.

Operett, nóta és musical

A nyár utolsó napja egyben a Dunaszerdahelyi Nyár utolsó koncertjének a napja is lesz. Augusztus 31-én jól ismert énekesek előadásában hallhatunk majd jól ismert nótákat, operettslágereket, musical-eket. A zárókoncert fellépői Dóka Zsuzsa, Bősi Szabó László, Kollár Katalin, Derzsi György és Kosáry Judit lesznek.

 

0 HOZZÁSZÓLÁS