2019. november 18., 20:20

Rúzsa Magdi Ég és föld koncertje Kassán

Rúzsa Magdi különleges koncerttel érkezik a Felvidékre. November, december hónapban csak négy koncertet ad, kizárólag Dunaszerdahely, Komárom, Kassa, Érsekújvár helyszíneken.

Rúzsa Magdi koncert Kassa

A koncertek különlegessége hogy régi és új slágerei teljesen új hangszerelésben szólalnak meg, igazi zenei csemegét nyújtva. Magdit állandó zenekara kíséri (Závodi Gábor - billentyűk, Sántha Gábor - gitár, Hoffer Péter - dobok, Kovács Barnabás - basszusgitár, Kozma Norbert - gitár).

Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- és kétszeres Fonogram díjas énekesnő. Pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany- és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.
2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április  és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

2018 februárjában másodszor adott 20 ezer ember előtt dupla koncertet a Budapest Arénában.

A kassai koncertre december 8-án 19.00 órakor a Művészetek Házában kerül sor. További információk: 0948 699 293, authentica.dp@gmail.com.

A koncertre jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint a www.ticketportal.sk weboldalon.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.