2022. február 3., 14:18

Randevú a múzeumban. Mi rejlik a ruha alatt?

Különleges randevúzási lehetőséget kínál a Galántai Honismereti Múzeum a közelgő Bálint-nap alkalmából.

Randevú a múzeumban
Randevú a múzeumban
Fotó: Horváth Szomolai Andrea

A Galántai Honismereti Múzeum izgalmas randevúra kínál lehetőséget Valentin nap apropóján. A párok, akik időpontot foglalnak privát tárlatvezetésen vehetnek részt február 12-én, szombaton a Mi rejlik a ruha alatt? c. időszakos kiállításon.

A múzeum és galéria látogatása a TOP10 kreatív randevú helyszín közé tartozik Angliában és az Egyesült Államokban. A Galántai Honismereti Múzeumban a Mi rejlik a ruha alatt? c. kiállításunkhoz privát tárlatvezetést kínálunk párok részére

– közölte Pukkai Judit, az intézmény sajtóreferense.

Dömötör Alenka tárlatvezető, aki a párokat végigvezeti a kiállításban, igazán széleskörű ismeretekkel rendelkezik a fehérnemű történetével kapcsolatban. A Randevú a múzeumban alkalmából azonban nem a szigorú történelmi adatokra fókuszál. Érdekes, olykor pikáns történeteket mesél az öltözködés történetéből. Végezetül a látogatók felpróbálhatnak egy krinolint hosszú alsószoknyával és táncra is perdülhetnek benne, mint egy hercegnő a hercegével a bálban egy mesebeli kastélyban.

Randevú a múzeumban
Randevú a múzeumban
Fotó:  Horváth Szomolai Andrea

Az időpontfoglalás az eseményre online nyomtatványon keresztül történik, amely elérhető a múzeum Facebook és saját weboldalán.

A résztvevők száma korlátozott. A belépés ingyenes.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.