2019. június 28., 15:32

Kedvcsináló zenés összefoglaló a kecsői Omega koncert előtt - VIDEÓ

Az Omega együttes egy élő legenda, amelynek koncertjeit a gyerekektől a legidősebbekig minden generáció látogatja, és mindenki egy jó koncertélménnyel távozik a fellépésekről. A zenekar ma Kecsőn, egy festői környezetben ad koncertet. A zenekar frontembere, Kóbor János egy színvonalas és látványokban gazdag koncertre hívja a környék lakosait. Kedvcsinálóként nézze meg a Somorján forgatott színes összeállításunkat.

Kedvcsináló zenés összefoglaló a kecsői Omega koncert előtt - VIDEÓ
Fotó: Múzsa

Az Omega együttes a Tűzvihar című program keretében eddig 10 koncertet adott, a bemutatott anyag pedig egyfajta Omega életműkoncert, egy válogatás, amelyben nem annyira a kezdeti évek dalai, hanem a későbbi, lendületesebb, progresszívebb alkotások kaptak helyet. Ugyanakkor azért az emblematikus dalok is felcsendülnek a koncerten.

A Múzsa stábjának Kóbor János az interjúban elmondta, a zenekar sikere abban rejlik, hogy ők egy igazi együttes, akik a gimi óta együtt zenélnek, de arra senki nem gondolt, hogy ez akár 60 évig is kitart.

Nézze velünk a somorjai koncerten készült összefoglalót!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.