2019. július 10., 11:38

Városvezetők kerekasztala a MartFeszten - VIDEÓ

Véget ért a 2019-es MartFeszt, amely a szórakozáson kívül érdekes közéleti témájú beszélgetéseket és vitafórumokat is kínált a szabadegyetem látogatóinak. Aktuális sorozatunkban most a városvezetők fórumát tesszük közzé, amelyet a Ma7 médiacsalád stábja rögzített. Nézze velünk!

Városvezetők kerekasztala a MartFeszten - VIDEÓ
Fotó: ma7

A MartFeszt szombati napjának első közéleti fórumán Keszegh Béla, Komárom polgármestere és Horváth Árpád, Gúta első embere vitatták meg az önkormányzatok gondjait. A két város azonos régióban van, mégis más gazdasági és közéleti kihívásokkal küzd. Az utóbbi években sokat lendített a városok helyzetén a régióban egyre javuló munkanélküliségi ráta, ami új gazdasági lehetőségeket nyitott a térség lakói számára.

A javuló helyzet segíthet a több évtizede felhalmozódott problémák fokozatos megoldásában, hiszen köztudott, hogy a déli régiókban a szlovák állam nem sok fejlesztést hajtott végre a rendszerváltás óta.

Nézze velünk újra a beszélgetést!

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.