HIRDETÉS

Továbbra is aktív az Ahogy esik, úgy puffan csapata

hirek.sk 2018. február 01., 08:29
KOMÁROM. Továbbra is aktív az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs show. A csapat hamarosan új műsorral és újabb sztárvendégekkel jelentkezik Komáromban, illetve ott, ahol igényt tartanak a produkcióra.

2010 januárjában indult útnak az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs show a közelmúltban elhunyt Benkő Géza színművész vezetésével a révkomáromi Madách Art Caféban. Egy év, vagyis tíz előadás után a műsorvezetői staféta Majorfalvi Bálinthoz került, aki jelenleg is a műsor szerkesztője, vezetője, illetve a jelenetek kiagyalója. A műsor lényege, hogy a játékmester által megadott szabályok szerint kell improvizálniuk a színészeknek - ha sikerül, humorosan.

A későbbiekben a produkció a Mokka Café-ban, majd (ahol jelenleg is) a Rév – A Magyar Kultúra Házában szórakoztatta közönségét, valamint más kulturális rendezvényeken, fesztiválokon is fellépnek az imprós művészek, hiszen a műsor könnyen szállítható és garantált szórakozást nyújt.

A RÉV-ben legutóbb (január 25-én) Csuja Imre és Márkus Judit voltak a műsor vendégei, ahol a publikum bő két órán keresztül élvezhette a művészek aznapi produkcióját.

Az Ahogy esik, úgy puffan törzstagjai jelenleg Olasz István, a Komáromi Jókai Színház művésze, valamint Nagy László, a Jókai Színház ügyelője. (Korábban Bandor Éva és Derzsi György is évekig játszott a csapattal). Az improvizációs show számos sikeres felvidéki, illetve magyarországi művészt köszönthetett már játékosként, mint például Csuja Imrét, Rudolf Pétert, Szabó Győzőt, Száraz Dénest, Bárdos Juditot, Gubík Ágit, s még hosszan folytathatnánk a sort.

A csoport megtalálható a Facebook-on is, ahol számos információ, illetve videó található, akárcsak az Ahogy esik Youtube-csatornáján, ahol jelenleg százhuszonöt videó őrzi a legsikeresebb impró-jelenetek emlékét.

A csapat hamarosan új műsorral és újabb sztárvendégekkel jelentkezik Komáromban, a RÉV-ben, illetve ott, ahol igényt tartanak a produkcióra – hiszen aki egyszer beült az Ahogy esik, úgy puffan műsorára, tudhatja, hogy felhőtlen szórakozásban lesz része.

Forrás: Hírek.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS