2021. szeptember 14., 10:32

Pápalátogatás – Kassán elég a megerősítő e-mail

Azok is találkozhatnak kedden Kassán Ferenc pápával, akiknek a regisztrációt követően még nem kézbesítették a belépőjegyet, csupán a megerősítő e-mailt kapták meg. Ezt a rendezvényre való belépéskor ellenőrzik majd – közölte Jaroslav Fabian, a kassai érseki hivatal szóvivője.

Ferenc pápa, pápalátogatás, Eperjes
Fotó: TASR
Akik vasárnap éjfélig regisztráltak, és megkapták az e-mailt ennek megerősítéséről, azok eljöhetnek, hogy találkozzanak a Szentatyával Kassán”

– mondta Fabian, hozzátéve, nem szükséges, hogy az érdeklődők megvárják a QR-kóddal ellátott belépőjegy megérkezését. A szóvivő szerint elég, ha a belépéskor bemutatják az e-mailt, igazolják magukat személyazonossági igazolvánnyal, illetve az érvényes járványügyi intézkedésekkel összhangban bemutatják az igazolást arról, hogy megkapták a COVID-19 elleni védőoltást, átestek a betegségen vagy negatív teszteredménnyel rendelkeznek.

A szóvivő szerint a szervezőknek azért nem sikerült eljuttatni mindenkinek a belépőjegyet, mert a nagy érdeklődésre való tekintettel a Nemzeti Egészségügyi Információs Központ (NCZI) nem győzi ellenőrizni a regisztráltak adatait.

Ferenc pápa szlovákiai látogatása keretében kedden Eperjesen, a városi sportcsarnok előtt szentmisét celebrál, majd délután visszatér Kassára, ahol 16.00 órától  a roma közösséggel találkozik a Luník IX lakótelepen, 17.00 órától pedig fiatalokkal a Lokomotíva-stadionban.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.