Nemzetpolitikai fórum a Martfeszten - VIDEÓ

2019. július 8., 21:52
ma7

Véget ért a 2019-es MartFeszt, amely a szórakozáson kívül érdekes közéleti és nemzetpolitikai témájú beszélgetéseket és vitafórumokat is kínált a szabadegyetem látogatóinak. Most induló sorozatunkban az általunk legérdekesebbnek tartott beszélgetéseket tesszük közzé, amelyet a Ma7 médiacsalád stábja rögzített. Elsőként a nemzetpolitikai fórumot tesszük közzé, amelyben mindenki találhat a maga számára útmutató gondolatokat. Nézze velünk!

Nemzetpolitikai fórum a Martfeszten - VIDEÓ
Fotó: ma7

Magyarországi és hazai politikusok, közéleti személyiségek részvételével a nemzetpolitika aktuális kérdéseiről beszélgettek a Martfeszten. Az esti fórum vendége volt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár, Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke és Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártja elnöke. A beszélgetést Gubík László, a MartFeszt főszervezője vezette. 

A beszélgetés során a résztvevők elemezték az elmúlt év nemzetpolitikai eseményeit, valamint szó esett a nemzetpolitika és az európai politika aktuális összefüggéseiről is. Nézze velünk újra, legyen Ön is képben!

Kövesse facebook oldalunkat is!