magyar7 25
A férfiasságtól az apaságig, az égszakadástól Gvadányi és Juhász Gyula Szakolcájáig
Magyar7 - 25. száma
2019. június 28., 10:05

Nagyító: addig tart a jószomszédi viszony, míg meg nem említjük Trianont? - VIDEÓ

A nyári szünet előtti utolsó adásában is izgalmas témákkal jelentkezik a Nagyító. Ondrej Dostál a nyelvtörvény módosításával kapcsolatos törvényjavaslata kisebb pánikot okozott a kormánykoalíció soraiban. Politikai trükk vagy őszinte aggodalom a kisebbségekért? Most-Híd OT után, MKP OT előtt. Lesz kiegyezés?

Nem szűnő bizalmatlanságról és sok másról a Nagyítóban - VIDEÓ
Fotó: ma7

A nyári szünet előtti utolsó adásában is izgalmas témákkal jelentkezik a Nagyító. Ondrej Dostál, a nyelvtörvény módosításával kapcsolatos törvényjavaslata kisebb pánikot okozott a kormánykoalíció soraiban. Politikai trükk vagy őszinte aggodalom a kisebbségekért? Most-Híd OT után, MKP OT előtt. Lesz kiegyezés? Ha nem, milyen utakon folytathatja a két párt?

Az adás utolsó blokkja a Trianoni diktátum 100. évfordulójára meghirdetett Nemzeti Összetartozás évének szlovák és román kritikájával foglalkozik. Addig tart a jószomszédi viszony, míg meg nem említjük Trianont? Hogy lesz ebből békés egymás mellett élés?

A Nagyító most nyári szünetre megy, de megtalálhatnak majd minket a Felvidék nagy fesztiváljain. Munkatársaink ott lesznek Martoson és Gombaszögön is!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.