Magyarázkodik a pedofilbotrányba keveredett András herceg

ma7 2019. augusztus 25., 10:35

Pár hete mi is beszámoltunk róla, hogy egy brit bulvárlap bizonyító erejű fényképeket hozott nyilvánosságra, amelyeken az látható, ahogy András herceg távozik a pedofilbotrányba keveredett, azóta elhunyt Jeffrey Epstein egyik New York-i házából. A herceg most kézzel-lábbal kapálózik az őt ért vádak ellen.

Fotó: TASR/AP

Barátságuk folyamán soha nem látott vagy tapasztalt semmi olyat, ami gyanúra adott volna okot – jelentette ki András herceg egy sajtóhoz eljuttatott hivatalos közleményben.

Úgy véli, hiba volt fenntartani barátságát Epsteinnel, miután az 2010-ben szabadult a házi őrizetből. Ismeretségük alatt sem találkoztak évi egy-két alkalomnál többször, áll a herceg közleményében, amivel, mint mondta, "tisztázni szeretné" a "kapcsolatukkal vagy barátságukkal" összefüggő tényeket.

Az elsőre igencsak gyenge lábakon álló érvelés elemzők szerint kevés lesz arra, hogy tisztára mossa András herceget, aki 1999-ben találkozott először Epsteinnel. Igencsak valószínűtlen, hogy Epstein 2008-as első letartóztatásáig, mint állítja, sosem látott vagy tapasztalt semmi olyat, amely arra engedett volna következtetni, hogy az amerikai brókernek pedofi hajlamai vannak.

York hercege is nyakig ül Epstein pedofilbotrányában
Egy brit bulvárlap videóval tudja bizonyítani, András, York hercege járt Epstein New York-i szexbarlangjában.

Az meg ugyancsak felettébb kínos, hogy a herceg szabadulása után is többízben találkozott Epsteinnel, akkor, amikor már mindenkinek világos lehetett, milyen ember is az a valóságban.

Forrás: BBC
0 HOZZÁSZÓLÁS