Felakasztotta gyerekeit egy férfi, mert a felesége válni akart

ma7 2019. szeptember 09., 23:23

Három gyerek holttestét találtak a rendőrök egy dél-afrikai városban. A lakáson kívül megtalálták a negyedik felakasztott holttestet is: egy 16 éves kamaszlányét. A gyerekek apjuk borzalmas bosszújának áldozatai lettek, a férfi ugyanis nem tudta elviselni, hogy felesége válni akar, ezért úgy büntette a nőt, hogy megölte közös gyerekeiket, és a mostohalányát is.

A négyes gyilkosság elkövetője és áldozatai Fotó: Mirror

A férfi megvárta, míg tanítónő felesége bement dolgozni az iskolába, és akkor sorra megölte a négy gyereket.

A módszert előre kitervelte: nem akarta, hogy a két nagyobb gyerek megvédje a kisebbeket, ezért megteremtette a megfelelő körülményeket ahhoz, hogy végezhessen velük.

A férfi a tízéves fiát lelküldte a boltba. Mire visszaért két fiatalabb testvérét felakasztotta, aztán vele is végzett. Végül a 16 éves mostohalányát ölte meg: ahogy a tinédzser hazaért, kint a kertben őt is felakasztotta, majd elmenekült.

A nő már napok óta érezte, hogy férje valamit forral a fejében. Aznap, miután végzett a munkában, nem találta 16 éves lányát, aki ugyanabba az iskolába járt, ahol ő tanított. Azonnal a rendőrökhöz fordult segítségért. Félelme nem volt alaptalan: ahogy megérkeztek a lakásba, az első dolog, ami feltűnt neki, hogy nem tudja kinyitni az ajtót. Férje ugyanis, miután megölte a gyerekeket, kicserélte a zárat is, majd elmenekült. 

A rendőröknek be kellett törnie az ajtót, hogy bejussanak a házba. A látvány, ami eléjük tárult, még őket is sokkolta.

Amikor az anyával együtt beléptek a házba, két gyerek holttesébe botlottak. A másik szobában megtalálták a harmadik halott gyereket is. A lakáson kívül, az udvaron pedig a 16 éves lány felakasztott teste függött.  

A férfinak nem sikerült messzire menekülnie,még aznap elfogták a városban, és őrizetbe vették.

Tárgyalása napjáig, azaz október 9-ig börtönben várja ítéletét. 

0 HOZZÁSZÓLÁS