Feladta magát a 19 éves rapper, mert ő lőtte agyon két társát

ma7 2019. február 14., 13:05

Korábban azt mondták, egy utcai lövöldözésben lőtték le barátaikat, de kiderült, hogy ők maguk voltak a gyilkosok. Feladta magát a 19 éves amerikai rapper, YNW Melly.

YNW, aki lelőtt két társát Fotó: Instagram

Tavaly októberben két lelőtt barátjukkal ment kórházba a két rapper, a YNW banda két tagja. A két társat már nem lehetett megmenteni, mindkettejükkel több lövés végzett. A két életben maradt zenész, YNW Melly és YNW Bortlen a rendőröknek azt mondta, hogy egy autóból nyitottak rájuk tüzet, így halt meg a két barátjuk.

A napokban azonban meglepő fordulatot vett az ügy, mert a 19 éves YNW Melly feladta magát a rendőrségen, és bevallotta, hogy ő lőtte le a két barátját, és YNW Bortlennel úgy rendeztek el mindent, hogy hihető legyen az autós lövöldözés története. Azt már a helyi rendőrség is megerősítette, hogy YNW Melly húzta meg a ravaszt mindkét esetben. A két áldozat pedig állítólag a gyilkos YNW Melly legjobb barátja volt. Négyen alkották az YNW-bandát.

 

Képgalériánk:
Az egykori csapat Fotó: Instagram

YNW Melly ezt a képet töltötte fel az egykori csapatról. A mellékelt szövegben pedig leírta, hogy ő maga adta fel magát, és köszöni mindenki szeretetét, és egyébként meg nem kell aggódni, mert Isten vele van.

0 HOZZÁSZÓLÁS