2019. május 26., 22:14

Menyhárt József: egy hajszálon múlt, nagyon fog hiányozni a felvidéki magyar érdekképviselet

Az elmúlt 15 évben jelen voltunk Brüsszelben és Strasbourgban, konkrét eredményeket értünk el: nagyon fog hiányozni a felvidéki magyar érdekképviselet! - kommentálta az EP-választások előzetes eredményeit Menyhárt József, aki közösségi oldalán köszönte meg az MKP-szavazóknak a bizalmat. 

MKP sajtója magyar himnusz ügyben - 02

Közel tízezer szavazattal többet kapott az MKP-listája, mint öt éve. Köszönjük mindenkinek, aki bizalmat szavazott nekünk! 

A negatív magyar közhangulat ellenére ugyanis nagyobb bizalmat kaptunk, ám a megugrott országos részvételi arány miatt ez kevés volt. A nem hivatalos végeredmény szerint egy hajszálnyin múlt...

Az elmúlt 15 évben jelen voltunk Brüsszelben és Strasbourgban, konkrét eredményeket értünk el: nagyon fog hiányozni a felvidéki magyar érdekképviselet! A következő hónapokban mindent meg kell tennünk, hogy 2020-ra egy sokkal fontosabb platformon, itthon biztosítsuk be az érdekképviseletet.

A szombati eredmény megmutatta: a felvidéki magyarság megosztottsága olyan luxus, amelyet nem engedhetünk meg magunknak! - írta közösségi oldalán Menyhárt József, az MKP elnöke.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!