2018. május 23., 08:48

A Remény hetilap legújabb, 21. számából

A Remény katolikus hetilap következő száma a Szentháromságot köszönti – ezt jelzi a címlapon található 3. századi Szentháromság-himnusz is. Szentháromság vasárnapján Kiss Róbert atya szól hozzánk homíliában.

Remény folyóirat

A rövid hírek közt olvashatunk a bodollói fatimai imatalálkozóról, a buzitai Salkaházi Sára-megemlékezésről vagy az érsekújváriak sasvári zarándoklatáról. A Faggatózóban Lépes Lóránt atya, a Felvidéki és Budapesti Mária Rádió műsorigazgatója válaszol kérdéseinkre.

Bali Mária a mindennapi kenyér kapcsán osztja meg gondolatait. Bodzsár Gyula afelett elmélkedik, miért nem járnak a fiatalok templomba, Herdics György pedig „Senki, Mindenki, Valaki” című írásában szól az olvasókhoz.

Beszámolót kapunk a Felvidéki Mária Rádió elnökségi gyűléséről és a szepsi Salkaházi Sára-emléknapról. Az újság közli olvasói leveleit, nem marad el a gyermekrovat s a keresztrejtvény sem.

 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.