Ötéves kislányt öltek meg bestiális kegyetlenséggel

ma7 2019. március 09., 17:22

Felfoghatatlan kegyetlenséggel ölték meg a gyermeket.

Fotó: Tolnatáj Tv

Szekszárdon, egy patak partján találták meg egy ötéves gyermek holttestét, aki még péntek délután tűnt el – értesült a Tolnatáj Televízió. A helybéliek úgy tudják, gyilkosság történhetett: a kislányt saját rokona ölhette meg.

"Kivettem a vízből és fogtam a kis fejét... Hátul a koponyarészt szilánkosnak éreztem..." - mondta el a Tolnatáj tévé riporterének a kislány édesanyja, aki szerint borzalmas fejsérülései voltak a gyermeknek.

A nő azt is elmondta, a rémtett után átment hozzá az a férfi, akit összefüggésbe hozhattak a gyilkossággal, de semmi gyanúsat nem látott rajta.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vették. Az utcabeliek úgy tudják, az őrizetbe vett férfi a kislány unokatestvére.

Az őrizetbe vett férfi már korábban is ült börtönben. Ezt az egyik szomszéd mondta el a Tolnatáj Televíziónak.

A riportból a Bors összefoglalója szerint az is kiderült, hogy a gyermekkel rokonságban álló férfi súlyos drogproblémákkal küzdött, a helyiek a szomszéd elmondása szerint „pszichopatának tartották, teljesen meg volt őrülve”.

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS