Milo Yiannopoulos: az iszlám jelenti az egyik legnagyobb fenyegetést a civilizációra

ma7 | MTI 2018. május 25., 20:52

A civilizációra az egyik legnagyobb fenyegetést az iszlám jelenti, mégpedig nem annak szélsőséges formája, nem a terrorizmus, hanem a mainstream muszlim társadalom - hangoztatta Milo Yiannopoulos brit újságíró Budapesten pénteken.

Fotó: MTI

Az amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője, a brit születésű, Amerikában élő, vállaltan meleg és vállaltan katolikus jobboldali botrányhős a XXI. Század Intézet szervezésében szólalt fel a budapesti Bálnában.

Veszélyek és esélyek a XXI. században című előadásában azt mondta, az iszlám nem olyan, mint a többi vallás: nem egy ártatlan hit, hanem egy előíró politikai ideológia, amely megköveteli a nők elnyomását és a homoszexuálisok meggyilkolását. Ennek a szemléletnek nincsen helye Európában - jelentette ki.

Képgalériánk:
Fotó: MTI

Milo Yiannopoulos arra buzdította hallgatóságát, hogy támogassa Orbán Viktor miniszterelnököt, aki egyedüliként állt ki Soros György ellen, gyakorlatilag kiutasítva őt az országból. A kormányfő mögé felsorakozva a magyarok győznek majd - vélekedett.

0 HOZZÁSZÓLÁS