2019. június 27., 18:31

Kiraboltak egy benzinkutat Győrben

Kiraboltak egy benzinkutat csütörtök délelőtt Győrben, a rendőrség körözést adott ki a feltételezett elkövető ellen.

benzinkutrablas-gyor.jpg
Fotó: Police.hu

A rabló készpénzt vitt magával a Fehérvári úton található kútról.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután a honlapján azt közölte: a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, a győri rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki Mandaric Marko ellen.

Az Oranges Oil Company az MTI-hez eljuttatott közleményében megerősítette, hogy győri kútjukon történt a rablás. Azt írták, hogy a rablásban senki nem sérült meg, "tankolókat sem ért atrocitás".

Az elkövető "nagyobb pénzösszeggel" távozott - közölte a magyar tulajdonú cég, hozzátéve, összes töltőállomásukat kamerarendszer védi.

A társaság önkiszolgáló elven működő benzinkúthálózatához jelenleg három kút tartozik: a győrin kívül egy zalaegerszegi és egy mosonmagyaróvári.

FRISSÍTÉS

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki a gyanú szerint csütörtök délelőtt kirabolt egy benzinkutat Győrben - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön késő délután a honlapján. A kihallgatása folyamatban van.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.