Horror Dánszentmiklóson: Máglyára vetették áldozatukat a fivérek

ma7 2019. június 20., 15:21

Embertelen kegyetlenséggel gyilkolta meg lakótársát egy dánszentmiklósi testvérpár. A horrorfilmbe illő tett után Attila és Zsolt a legnagyobb nyugalommal ment el dolgozni.

A gyilkos testvérpár Fotó: Czerkl Gábor
Egymástól távol ültetve, bilincsbe verve várta sorsát P. Attila és testvére, Zsolt. A fivérek arcán nem látszódott különösebb megrázkódtatás vagy izgalom, egykedvűen ücsörögtek, pedig hétvégén egy Pest megyei község, Dánszentmiklós történetének legborzalmasabb gyilkosságát követték el. A férfiak bestiális kegyetlenséggel számoltak le albérlőjükkel, az Erdélyből származó Józseffel.

– Attiláék azt akarták, hogy Józsi költözzön el, mivel őt még a fiúk anyukája engedte ide, de ő már meghalt – mesélte a Borsnak egy utcabeli.

Vasárnap ismét fellángolt a vita Attila és József között, a helyiek szerint az albérlő kést rántott. Pont ekkor ért haza Zsolt, látta, hogy a testvérét bántani akarják. Erre mindketten nekiestek Józsefnek: rúgták, ütötték, ahol érték, majd az eszméletlen férfit megkötözték, és egy gu­mibelsőt kötve a nyakába felakasztották a ház mö­götti fára, majd mindketten elmentek otthonról. Mire hazaértek, látták, hogy a férfi már nem él, pánikba estek, és eldöntötték: eltüntetik a hullát. A testet szőnyegbe csavarták és felgyújtották. Az irdatlan bűzre szomszéduk, egyben unokatestvérük figyelt fel.

Képgalériánk:
Ebben a házban laktak Fotó: Czerkl Gábor

Mi azt hittük, gumit égetnek, vagy a kerti lomokat, rém­álmunkban sem gondoltuk, hogy Józsi fekszik a máglyán. A nagynénénk ment át, ő is azt hitte, hogy szemetet tüzelnek. Ő vette észre, hogy egy ember fekszik a kupacon. Szegény Irénke sírva rohant ki, azonnal hívták a zsarukat"

– magyarázta a szomszéd.

A kőművesként dolgozó testvérpár ezután még dolgozni is elment, onnan vitték el őket a rendőrök. Úgy tudni, a gyilkosságot az egyik testvér követte el, másikuk azonban tétlenül és segítségnyújtás nélkül nézte az eseményeket, őt bűnrészességgel vádolják. Egyelőre mindketten rács mögé kerülnek, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket.
Forrás: Bors
0 HOZZÁSZÓLÁS