Hatalmas drogfogás - őrizetbe vettek egy dílert

ma7 2018. október 13., 21:07

Letartóztattak egy drogdílert Budapesten. A férfinél több mint tízmillió forint értékű kábítószert és több millió forintot találtak - tette közzé szombaton a magyar rendőrség a police.hu-n.

Fotó: Facebook

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a rendőrök kedden igazoltatták Budapesten a férfit, aki egy gyanús csomagot hozott ki egy telephelyről. A doboz átvizsgálásakor négy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A dobozban, mint kiderült, marihuána volt, a talált kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 12 millió forint.

Ezt követően a nyomozók a férfinál házkutatást tartottak, és megtalálták egy belvárosban bérelt trezor kulcsát, a trezorban csaknem hatmillió forint és mintegy egymillió forint értékű valuta volt. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a 29 éves Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfivel szemben kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása megalapozott gyanúja indított nyomozást.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, a bíróság a rendőrség előterjesztése alapján pénteken elrendelte a férfi letartóztatását - olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu
0 HOZZÁSZÓLÁS