A vonat letarolt egy hókotrót Komáromban

ma7 2019. január 05., 17:52

A hókotró sofőrje egy ideig integetett a vonat vezetőjének, ám az ennek ellenére belehajtott a megakadt járműbe.

Illusztrációs felvétel Fotó: Facebook

A dél-komáromi Molaj telepnél félig a síneken ragadt egy hókotró, miközben a sorompó már le lett engedve. A sofőrje ugyan megpróbált a közeledő vonat vezetőjének inteni, ezt nem tudni miért, de hamar feladta, és visszaült a volán mögé.

A vonat meg is érkezett, és gyakorlatilag teljesen elvitte a munkagép hátulját. Információk szerint, a sofőr sem sérült meg.

Időközben a Mávinform honlapján arról tájékoztatott, hogy helyreállt a menetrend a győri fővonalon. A baleset a társaság szerint az almásfüzitői állomásnál történt, ahol közúti sószóró hajtott egy tehervonat elé. Személyi sérülés nem történt, a baleset nem okozott nagyobb fennakadást, 5-10, esetenként 15-20 perccel hosszabbodhat a szombat délutáni járatok menetideje a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

Az ORFK a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerint egy sószóró jármű a vasúti átjárón szabad jelzésnél kívánt áthaladni, de mire átért volna, a jelzés pirosra váltott. Ezt követően ütközött neki az erre közlekedő tehervonat. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

A Komáromi Rendőrkapitányság rendőrei a helyszínen szemlét tartottak, a körülmények tisztázása jelenleg is folyamatban van.

Forrás: blikk.hu
0 HOZZÁSZÓLÁS