Autóbaleset Jászón – Kereket oldott a sofőr

hirek.sk 2017. január 07., 16:34
JÁSZÓ. Két személy súlyos, egy harmadik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett szombaton miután a gépkocsi, amelyben utaztak, megcsúszott, majd egy fának csapódott Jászón. A gépkocsi vezetője a balesetet követően kereket oldott.

Amint arról Alexander Szabó kassai kerületi rendőrszóvivő a SITA hírügynökséget tájékoztatta, egy egyelőre azonosítatlan sofőr Seat Leon gépkocsijával megcsúszott egy enyhe balkanyarban, majd gépjárművével egy fának csapódott, amelyet követően az autó egy árokba zuhant. 

„A gépkocsivezető a balesetet követően elmenekült a helyszínről. A gépkocsiban három utastársa tartózkodott, akik közül ketten súlyos, egy további személy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett" – közölte Szabó. A baleset nyomán keletkezett kár elmondása szerint 5000 euróra tehető.

„A rendőrség megbízott tagja testi sértés okozása és segítségnyújtás elmulasztásának vétségével eljárást indított az ügyben. A közlekedési baleset pontos körülményeit vizsgálja a rendőrség" – fűzte hozzá Szabó, hozzátéve, hogy amennyiben bebizonyosodik a gépkocsivezető bűnössége, akkor 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható.

Forrás: Webnoviny.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS