2019. április 9., 13:03

Új elnök a Diákhálózat élén

Idén már 31. alkalommal került megrendezésre a Hallgatói Parlament április 5 és 7 között. Ez alkalommal a cseh fővárosban, Prágában gyűltek össze a Diákhálózat tagszervezetei. A Hallgatói Parlament évente kétszer ülésezik. Ebben a két napban a tagszervezetek, illetve a Diákhálózat elnökségének képviselői megtárgyalják az elmúlt időszak közéleti, kulturális, oktatásügyi eseményeit, kérdéseit. Ez alkalommal többek között a köztársaságielnök-választás, illetve a Lex DAC is terítékre került.

Diákhálózat

A gyűlés tisztújítással zárult, amelyen új elnököt avattatott. Ezt a felelőségteljes posztot immáron négy éve Kotiers Róza töltötte be. Az elnöki pozíciót Leczkési Zoltán érdemelte ki, aki megköszönte elődje munkáját és örömmel fogadta jelölését. Az elnök első intézkedése a Himnusz közös éneklése volt, amellyel a már fentebb említett Lex DAC-ra reagált.

A Diákhálózat elnökségének részben megújult névsora: Leczkési Zoltán – elnök, Kabai Tamás – beülgyi alelnök, Pál Ádám – külügyi alelnök,  Rigó Orsolya – gazdasági alelnök, Bugár Zsófia – marketing alelnök,  Czáboczky Szabolcs – sajtóreferens, Csobády Csilla – a Felvidéki Tudományos Diákkonferencia koordinátora, Fodor Péter – a Gímesi Művelődési Tábor főszervezője, Szászi Fanni – a Felőoktatási Tájékoztató körút koordinátora,  Nagy Csaba – ellenőr, Mihály Dávid – Angolul tanuló falvak koordinátora, Lajos Petronella – a SzakGyak koordinátora, Balog Krisztián – DiNaMit-koordinátor.

Az elnökségből távozott : Kotiers Róza – elnök, Szabó Ádám – belügyi alelnök , Leczkési Zoltán – Angolul tanuló falvak koordinátora. A Diákhálózat új elnöksége és a tagszervezetek képviselői hálás köszönetüket fejezték ki a leköszönők munkájáért.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Hozzászólások

Kiss Reni 2019. 04. 09., k - 19:18
A cikket a lányom, Kiss Réka írta. Ez az első megjelent írása, nagyon büszke vagyok rá. ????