2019. szeptember 27., 09:25

Nagyító: még mindig nem tudni, mi lesz a magyar összefogás sorsa – VIDEÓ

Az új évad harmadik adásával jelentkezik a Nagyító. Kolek Zsolt újságíróval Pomichal Krisztián beszélget az elmúlt hét legérdekesebb bel- és külpolitikai eseményeiről.

nagyító3
Fotó: ma7

A ma7 médiacsalád politikai háttérműsorának aktuális adásában kivesézzük, mi lehet az Összefogás Mozgalom, és ami sokkal fontosabb, a magyar összefogás sorsa. Lesz-e teljes magyar platform? Önállóan indul-e az MKP? Pártlistát állít az Összefogás?

Szóba kerül Tomáš Drucker Jó választás névre hallgató új pártja is. Valóban megosztja Drucker új pártja a szlovák baloldalt, vagy éppen ellenkezőleg, Ficóék malmára hajthatja a vizet?

Trócsányi bizottsági jelölését megfúrták ugyan, de még nem biztos, hogy a korábbi magyar igazságügyi miniszternek végleg le kell mondania a posztról. Milyen most a magyar kormány megítélése Európában? Hol vannak barátok, és hol az ellenfelek?

Zárásul szót ejtünk az ENSZ esedékes klímacsúcsáról. Valóban olyan nagy hatású volt Greta Thunberg beszéde, vagy a kislány csupán eszköze lehet egy rejtett politikai agendának?

Megosztás
Címkék