2018. szeptember 5., 18:15

Menyhárt József videóüzenetben válaszol Bugár Béla vádjaira

Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának elnöke videóüzenetben válaszolt Bugár Béla vádjaira, amelyeket a szombati Népszavának adott interjúban hangoztatott. A Most-Híd párt elnöke a vele készült beszélgetésben felesleges pénzszórásnak minősítette a felvidéki óvodaprogramra és a felvidéki gazdaságélénkítő programra szánt pénzeket.

menyhart-jozsef-videouzenetben-valaszol-bugar-bela-vadjaira

Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának elnöke a saját Facebook oldalán videóüzenetben válaszolt Bugár Bélának, a Most-Híd párt elnökének azokra a vádjaira, amelyeket a Népszavának adott interjúban a Felvidékre Magyarországról érkezett jelentős fejlesztési programok kapcsán megfogalmazott. Bugár feleslegesnek nevezte azokat a támogatásokat, amelyeket a magyar kormány a felvidéki óvodafejlesztési programra fordít, amely során közel 140 felvidéki magyar óvoda újult és újul meg az elmúlt közel két év során. Bugár azt is kifogásolta, hogy a református egyház közreműködésével épülő teljesen új óvodákat nehéz lesz majd bevinni a szlovák oktatási rendszerbe.Kifogásolta a felvidéki gazdaságélénkítési program során a kis-és középvállalkozóknak juttatott támogatást is, valamint a támogatások odaítélésének rendszerét.

Menyhárt József az alábbi videóüzenettel reagált Bugár véleményére:

 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.