Huszonegy késszúrással ölte meg feleségét egy vásárúti férfi

ma7 2018. július 13., 10:11

Valószínűleg szerelemféltésből ölt a férj.

Fotó: facebook/PolíciaSR

A gyilkosság az éjszakai órákban történt, a rendőrség a legnépszerűbb közösségi oldalon tájékoztatott a történtekről. Információink szerint az áldozat egy negyven éves nő, akit férje huszonegy késszúrással gyilkolt meg. A helyszínre érkező mentősök az áldozatot megpróbálták újraéleszteni, de sikertelenül.

Amint azt Martina Kredatusová, a Nagyszombat megyei rendőrségi szóvivő elmondta,

a rendőrség különösen kegyetlen módon elkövetett gyilkosságként kezeli az ügyet, a helyszínen őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A rendőrség folytatja a bűnfeltáró nyomozást. A nyomozók a reggeli órákig helyszíneltek az elkövetés helyszínén, Vásárút egyik sorházánál. Az áldozaton szúrt és vágott sebek voltak a nyak és mellkas tájékán.  A rendőrség szakértői boncolást rendelt el.

Portálunk információi szerint a rendőrséget az áldozat fia értesítette. A gyilkosság tényét Vásárút polgármestere is megerősítette portálunknak. A polgármester asszony az esetről nem kívánt bővebb tájékoztatást adni etikai és érzelmi okokból.

A negyven éves áldozat korábban évekig a helyi Dolce Vita cukrászdában dolgozott felszolgálóként, nagyon közkedvelt volt a településen és a környékbeli falvakból odalátogató vendégek körében, így az eset nagyon megrázta a község lakosait. A házaspárt a helyiek portálunknak kedves, jó kapcsolatban élő párként jellemezték, így értetlenül állnak a tragédia előtt.

A tragédiához az utca lakosai szerint családi veszekedés vezethetett, azonban ilyen indulatokat senki sem feltételezett az elkövetőről. A gyilkossághoz az eddigi információk szerint szerelemféltés miatt kitört családi perpatvar vezetett.

0 HOZZÁSZÓLÁS