2019. június 21., 00:18

Elnöki beiktatásról, pártbedöntési kísérletről és sok más érdekes témáról a Nagyítóban - VIDEÓ

Mit üzent Čaputová a beiktatásakor az ország lakosainak? Kiska ellen fordult a liberális sajtó? Vajon bedöntik Matovič pártját, vagy túlélhet-e a performanszer politikus? Ki ülhet majd a budapesti főpolgármesteri székbe? Ki lehet az Európai Bizottság új elnöke - politikai biznisz zajlik Brüsszelben? Ezekről a témákról beszélgettünk a Nagyító legújabb adásában.

Elnöki beiktatásról, pártbedöntési kísérletről és sok más érdekes témáról a Nagyítóban - VIDEÓ
Fotó: ma7

A Nagyító legújabb adásában Pomichal Krisztián Kolek Zsoltot többek között arról faggatja, vajon Čaputová  sikere arra bátorítja-e a liberális baloldalt, hogy beáldozzák Kiskát, kivégezzék Matovičot és egy erős ellenzéki teret építsenek a választásokig? Magyarországi témánk ezúttal Kálmán Olga bedobása a zavaros baloldali főpolgármesteri előválasztási kísérletbe, és vigyázó szemünket Brüsszelre vetjük, ahol a jobb-és baloldali pártcsaládok politikai pávatáncot járnak az Európia Bizottság elnöki posztjáért.

Nézze velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.