Elképesztő bűneset Magyarországon – saját nagyapját ölte meg a felnőttfilmes "színész"

ma7 2019. augusztus 21., 14:11

Az Index számolt be arról, a még 2015-ben elkövetett gyilkosságról, melynek ügyében a mai nap folyamán emelt vádat a Fővárosi Főügyészség.

Fotó: archívum

Nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés miatt emeltek vádat egy 28 éves budapesti férfival szemben, áll a Főügyészség közleményében. Az ügyben másodrendű vádlottként egy 82 éves öregember is érintett.

A lap úgy tudja, az unoka azért ölte meg nagyapját, mert félt attól, az idős ember rájön, hogy pornófilmezésből él, otthagyta a főiskolát, és a nagyapja által neki vásárolt budapesti lakáson is túladott. Tettében a vád szerint az is motiválta, hogy megszerezze nagyapja értékeit, lakását, garázsát és autóját.

Az idős embert valamikor 2015 májusában gyilkolhatta meg, majd a testet a nagyapja lakásához tartozó garázsban, illetve annak eladása után egy bérelt garázsban tartotta.

Az idős ember földi maradványait végül 2017 nyarán találták meg a hatóságok egy szemetesben.

A gyilkosságot követőn az unoka rábírta egy 82 (!!!) éves, felnőtt filmekben gyakran statisztaként szereplő ismerősét, hogy az adja ki magát az áldozatnak.

Fényképével hamis személyigazolványt készítettek, a nagyapa nevére érkező nyugdíjat felvették, a másodrendű vádlott az áldozat lakásának eladásakor pedig a fiú nagyapjának adta ki magát, ő írta alá a szükséges papírokat is. Az idős ember azt álljtja, nem tudott arról, hogy a fiatalember nagyapja elhunyt volna.

Ha a felnőttfilmes beismeri tettét húsz év fegyházbüntetésre számíthat, bűntársának pedig 2 évet és 6 hónapot kell börtönben töltenie. Ha nem tesznek beismerő vallomást, bírósági tárgyalás következik.

Forrás: index.hu
0 HOZZÁSZÓLÁS