Elborult az agya: rálőttek egy autóbuszsofőrre Pozsonyban

ma7 2019. január 08., 16:30

Kedd délután a fővárosban rálőttek a városi autóbusz sofőrjére. A rendőrség egyelőre nem tájékoztatott arról, hogy ki húzta meg a ravaszt. A rend őrei csupán a közösségi oldalukon tették közzé, hogy az eset a Főrévi és a Kassai út kereszteződésében történt. Az autóbusz vezetőjét a helyszínen ellátták, sérülései nem a lövéstől származtak.

Illusztrációs felvétel

A Pozsonyi Közlekedési Vállalt szóvivője elmondta, az autóbusz a Főrévi utcán állt meg a kereszteződésben lévő szemafor előtt, a kijelölt buszsávban. A jármű bal oldalánál megállt egy személyautó, amelyből a sofőr utastársa a lehúzott ablakból eddig ismeretlen típusú fegyverből rálőtt az autóbuszra. Az autóbusz vezetője mindkét karján megsérült, a sérüléseket a kabinjának szétlőtt üvegcserepei okozták.

A kiérkező mentősök a helyszínen ellátták a sérültet. Az utasok közül senki sem sérült meg. Az esetet a rendőrség még vizsgálja.

A topky.sk információi szerint a buszsofőr nem érzi magát hibásnak, de elmondta, hogy a lövés előtt egy balesetet került ki. Ezért olyan találgatások is szárnyra kaptak, hogy a autóbusz sofőrjének manővere valakit annyira felháborított, hogy dühében rálőtt a járműre. Ezt a feltevést a rendőrség nem erősítette meg.

Forrás: topky.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS