lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2019. október 28., 16:22

Egy felsőszeli fiatalember is életét vesztette a Szentharaszt közelében történt autóbalesetben

A nagyszombati kerületi rendőrség közösségi oldalának tájékoztatása szerint ketten is életüket vesztették a Galántai és Galgóci járás határán fekvő Szentharaszt (Vinohrady nad Váhom) és Udvarnok közti útszakaszon történt balesetben.

baleset
Fotó: Polícia SR

A baleset során egy kisteherautó ütközött egy furgonnal, az előbbi sofőrje, egy 34 éves felsőszeli fiatalember és 32 éves, bajmócskai (Bojničky) illetőségű utastársa a helyszínen meghalt. A furgon sofőrjét súlyos sérülésekkel a légimentők kórházba szállították.

A baleset okát még vizsgálják, egyelőre annyit tudni, hogy a kisteherautó áthajtott a szemközti sávban szabályosan közlekedő Fiat Ducato elé. A furgon sofőrje már nem tudta elkerülni a balesetet.

A hatóságok arra kérik a sofőröket, a hirtelen beköszöntött hideg, nedves, nyirkos időre való tekintettel fokozott óvatossággal, az útviszonyoknak megfelelően vezessenek.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.