2019. augusztus 15., 08:06

Bugár nem csak összefutott Kočnerrel a Maldív-szigeteken

A DennikN megígérte, és meg is tette. Sorban hozza nyilvánosságra a Threema alkalmazásban váltott kódolt üzeneteket. Az első "áldozat" nagyon úgy tűnik, Bugár Béla lesz. Szó sem volt ugyanis véletlen találkozásról, a pártelnök és Kočner tárgyaltak a Maldív-szigeteken - állítja az aktuality.sk.

Bugár Béla
Fotó: TASR

Mikor hónapokkal ezelőtt felmerült annak lehetősége, hogy Bugár esetleg találkozott Kočnerrel egy maldív-szigeteki szállodában, a pártvezér marhaságnak minősítette a dolgot, és csak annyit ismert el, hogy udvariasan üdvözölték egymást.

Bugár egy másik szállodában van, itt Czucz Pista lakik, ő fizet mindenért!"

Ehhez képest Bugár kerek-perec kijelentette, az egész nyaralást ő fizette, ha kell, szívesen megmutatja a számlabizonylatait is. Annak idején hülye véletlennek minősítette az elismert találkozást, de sem ő, sem Kočner nem vallotta be, hogy tulajdonképpen azon ügyködtek, miként lehetne kirángatni a Fico-kormányt a Kuciak-gyilkosság okozta válságból.

Szép reggelt! Ebéd után leülük Bélával, elmondom én hogyan menteném meg a kormányt :). Azt hiszem, erősen figyelni fog."

Bugár a tárgyalás után nem sokkal "nyaralását" megszakítva hazautazott, ahogy Kočner fogalmazott, "felállni a barikádokra". Kočner így kommentálta Bugár kormánymentő manővereit:

Béla nem hülye, nyitvahagyott egy kiskaput. Hisz rá is pirítottam."

Bugár a maga megszokott módján reagált. Úgy nyilatkozott, milyen jogon pirítana őrá egy olyan ember, akivel akkor találkozott először. Igaz, hogy a reggelinél egyszer odaült az asztalukhoz, de valódi tárgyalásról nem volt szó, csupán beszélgettek egyet az otthoni politikai helyzetről. Ebéd utáni tárgyalás nem is volt.

Ez lett abból, hogy csak üdvözölték egymást...

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.