2019. január 13., 11:36

Bugár kampányában Kiskát is bírálja

Az államfői tisztségre pályázó Bugár Béla (Most-Híd) minden eszközt bevetve igyekszik felhívni magára a választók figyelmét.

kiska-bugar.jpg
Fotó: Pravda

A SITA hírügynökségnek nyilatkozva Andrej Kiska jelenlegi köztársasági elnököt is feltűzte a céltáblára.

Egyebek között kifejtette, hogy az államfő mostanáig nem tisztázta az elnökválasztási kampányának finanszírozásával, valamint a zavaros ingatlan ügyeivel kapcsolatos vádakat. Mindkét esetben már bebizonyosodott, hogy nem járt el tisztességesen. Az adóhivatal a kampányfinanszírozással összefüggő áfacsalásra már rávilágított és egy bírósági döntés pedig kimondta, hogy a Tátra alatt sem szabályosan jutott bizonyos ingatlanokhoz.

Bugár szerint, ha az államfő az egyik oldalon a törvények betartását sürgeti, akkor a saját ügyeit sem hallgathatja el. Kiska ugyan sajnálatát fejezte ki, hogy cégei az áfa ügyben megbotlottak és az ingatlanokkal kapcsolatban is elismerte vereségét a bíróságon, de mindkét esetben várható, hogy folytatódni fog a büntető eljárás.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.