Bugár alatt omladozik a Híd és már Világit is belekeverte

ma7 | TASR 2019. szeptember 14., 15:54

A Most-Híd szombaton kongresszust tartott, amelyen Agócs Attilát és Peter Krajňákot választották meg alelnöknek, de a párt elnöke kijelentéseivel szerette volna elérni, ha másról szólnak majd a hírek.

Fotó: TASR

Bugár Béla ugyanis újságíróknak arról beszélt, a választási listájukat még nem zárták le, azt csak két héttel a lista leadása előtt fogják megtenni. Addig még van lehetőség a tárgyalásra szerinte az MKP-val és más pártokkal is. 

"Az elején a lista felét ajánlottuk fel nekik, ma már kevesebb lenne" - mondta a pártelnök, aki szerint a tárgyalás az MKP-val korrekt volt és fontosnak tartja, hogy a pártok nem támadják egymást. 

Bugár nem tart attól, hogy újabb szlovákiai magyar szavazókat megszólító pártok jönnek létre, szerinte azok, akik nem elégedettek, hozzanak csak létre új pártokat. Egyúttal kitért arra is, hogy sokáig az ő pártját kötötték össze Világi Oszkárral, ám ez nem volt igaz. Újságíróknak nyilatkozva utalt arra is, hogy a dunaszerdahelyi vállalkozó áll az Összefogás mozgalom hátterében.

1 HOZZÁSZÓLÁS