2018. október 11., 20:10

Az áramszolgáltató csalóra figyelmeztet

A Nyugat-Szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) arra figyelmezteti a nyilvánosságot, hogy egy csaló a cég munkatársának adja ki magát és azzal kopogtat be a lakásokba, hogy a villanyórát és számlákat ellenőrizze. 

201802241141460.VILLANYARAM_1-2.jpg

Ezen tevékenységért 60 eurót kér, majd az ügyfeleket biztosítja arról, hogy minden rendben van és a számlái is be vannak fizetve - tájékoztatott Michaela Dobošová, a ZSE szóvivője.

Az eseteket Trencsén közelében jegyezték fel, de nincs kizárva, hogy a csaló más régióba nem utazott át vagy nem tervezi tevékenységét máshol folytatni. 

A vállalat figyelmezteti ügyfeleit, hogy ha ilyen esettel találkoznak, ne fizessenek, mert a ZSE-nél csak számlán keresztül történik a szolgáltatások térítése és nem kérnek készpénzes fizetést. Ha valami gyanúsat tapasztalnak, akkor kérjék az adott személy igazolványát vagy ellenőrizzék hitelességét a cég ügyfélszolgálatán, a 0850 111 555-es telefonszámon.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.