2019. július 19., 15:19

A szakértők szerint a lévai kórház szülészete a legjobb Nyitra megyében

A szakértők tavalyi értékelése szerint a lévai kórház szülészete a legjobb Nyitra megyében. A szülészeten tavaly 1200 gyermek jött a világra. Az idei első baba is Léván született, egy másodperccel éjfél után.

szuleszet.jpg
Fotó: archívum

A nőgyógyászati és szülészeti osztály teljes körű ellátást nyújt a város vonzáskörzetéhez tartozó 160 ezer nőnek.

Igyekszünk állandóan javítani a pácienseinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségét. Jövőre is jelentős befektetések vannak tervben a nőgyógyászati és szülészeti osztályon, hogy tovább fokozhassuk a pácienseink kényelmét”

– közölte Anton Hanušín kórházigazgató.

A lévai kórházban lehetőség van az apás szülésre, az epidurális érzéstelenítésre, valamint a szülőorvos kiválasztására. Az anyukák és partnereik szülés előtti felkészítőre is járhatnak. A kórház támogatja az ún. bondingot, vagyis az anya és a baba szülés utáni azonnali testközeli kapcsolatát. Amennyiben a szülés zökkenőmentesen zajlik, az anya már a szülés utáni első perctől kezdve a gyermekével lehet. A kismamáknak szülés után szoptatási tanácsadó is a rendelkezésére áll.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.