2019. november 5., 18:00

A Most-Híd lezártnak tekinti a tárgyalásokat

A Most-Híd nem vett részt a magyar pártok keddi egyeztetésén, a tárgyalásokat lezártnak tekinti – tájékoztatta a hírügynökséget Magdeme Klára, a Most-Híd szóvivője. Közölte, a párt kitart az álláspontja mellett.

Bugár Béla és Ravasz Ábel bejelentik, hogy vége a koalíciós tárgyalásoknak

A szóvivő az októberi ötpárti egyeztetés után a partnerek inkorrekt hozzáállásával magyarázta a Most-Híd döntését. Rámutatott, hogy a Magyar Fórum  az MKP és az Összefogás röviddel az után tájékoztatott a közös választási lista létrehozásáról, hogy megszakította a tárgyalásokat a Most-Híd delegációjával.

Mindenki számára világosnak kell lennie, hogy a megegyezésre való törekvés nem volt őszinte a részükről, ezért a Most-Híd nem látja értelmét a tárgyalás folytatásának”

– közölte a párt.

Az MKP, a Magyar Fórum és az Összefogás kedden folytatta az egyeztetést a parlamenti választáson való közös indulásról.

A pártok szeretnék mielőbb lezárni a közös jelöltlistáról szóló tárgyalásokat – tájékoztatott Králik Róbert, az MKP sajtótitkára, és hozzátette, öt magyar párt kapott meghívót a tárgyalásra.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.