2019. október 3., 20:47

Miért kívánt sok sikert Pellegrininek Orbán? - Itt a Nagyító legújabb adása

Szinte naponta jelennek meg újabb és újabb információk a magyar összefogást célzó törekvések kapcsán, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, mi is történik itt valójában. A Nagyító ebben (is) segít eligazodni Önöknek

A magyar összefogás újabb fejleményei és sok más érdekesség a Nagyítóban - VIDEÓ
Fotó: ma7

Vajon mindez egy figyelemfelkeltő marketing része, vagy már senki sem tudja, ki kivel szeretne összefogni? Ebben a kérdésben még a tapasztalt politikai újságírók sem mindig látnak tisztán, nem még az egyszerű átlagpolgár. Mit hozhat az MKP-s és Hidas polgármesterek nyilvánosságra még nem hozott, összefogást sürgető levele? Miért akar tárgyalóasztalhoz ülni az Összefogás Mozgalom a vegyespárttal?

Foglalkozunk a Fidesz hétvégi kongresszusával és Orbán Viktor azon kijelentésével, melyben támogatásáról biztosította Peter Pellegrinit, a Smer miniszterelnökét. Kitérünk Trócsányi bukására, és a biztosjelöltként helyére lépő Várhelyi Olivér személyére is...

... majd zárásként az osztrák belpolitikába ártjuk bele magunkat. Milyen koalíció jöhet a sógoroknál a vasárnapi választás meglepő eredményeinek fényében?

Vigyázó szemeteket Bécsre vessétek, mondhatná a Nagyító két beszélgetőpartnere, Pomichal Krisztián és Kolek Zsolt, a Ma7 médiacsalád újságírói. Nézze velünk!

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.