2023. október 13., 19:51

Will Smith és felesége 2016 óta külön élnek

Will és Jada Pinkett 1997-ben házasodtak össze, 2016-óta pedig teljesen külön életet élnek. Az 52 éves Jada elárulta az NBC News-nak, továbbra is törvényesen házasok Will Smith-el, ugyanakkor már nincsenek együtt. Amikor válási szándékáról kérdezte a riporter, annyit felelt, nem óhajt elválni férjétől, és soha nem is lesz okuk rá.

Smith család
Fotó: imdb

Jada és Will régóta titokban tartják az igazságot kapcsolatukról. A színésznő elmagyarázta, egyszerűen nem állt készen elmondani a világnak, mi folyik kettőjük közt, szakításukhoz pedig sok dolog vezetett az évek során. Mire eljutottak 2016-ig, a kapcsolatuk teljesen elfáradt a rengeteg próbálkozástól. Jada szerint túlságosan is szeretik egymást ahhoz, hogy végső búcsút intsenek házasságuknak.

A rajongók számára a páros Hollywood egyik utolsó tartós kapcsolatának tűnt. Kettesben bukkantak fel a 2022-es Oscar-díjátadó gálán is, amikor Will Smith átvehette a legjobb férfi főszereplő díját. Nem sokkal azután, hogy lekevert egy pofont az est házigazdájának, Chris Rocknak, a feleségére irányuló vicces megjegyzései miatt.

Bár szakításukról eddig hallgattak, a múltban többször is beszéltek kapcsolatuk mélyebb pontjairól. Miután 2016-ban szétmentek, Jada rövidebb viszonyba keveredett az énekessel, August Alsinnal. Négy évvel később erre a kapcsolatra is reagálva, Will azt nyilatkozta, úgy érzi, a házasságuknak ezen a ponton vége.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.