2019. július 4., 10:21

Vektor tábor 2019: sodródj együtt velünk idén is!

A Kárpát-medencei Vektor tábor ebben az évben is várja a vajdasági, erdélyi, kárpátaljai, magyarországi és felvidéki fiatalokat, érdeklődőket az „Epic sodródás” tematikájú táborába július 24–28. között Szarvasra.

vektor tábor
Médialapozó

A tábor ötlete még 2015-ben fogant meg a Máréfalvi Rozetta Ifjúsági Egyesület (Erdély), a békéscsabai Játszótér Alapítvány (Magyarország) és a Diákhálózatos Jókai Mór Diákkör – József Attila Ifjúsági Klub (Felvidék) önkéntes fiatalok fejében.

Az első tábor a szarvasi Erzsébet-liget komplexumban valósult meg, amelynek festői környéke arra buzdította a szervezőket, hogy a következő években is ugyanott bonyolítsák le a Vektort.

Idén is beköltözhetnek a táborlakók a kényelmes faházakba, hogy a mindennapi izgalmas tréningeket kipihenve abszolválják az érdeklődők.

Az eddigi Vektor tábor témáihoz tartozott az önismeret, ahol a résztvevők saját belső világukkal nézhettek szembe,

a munka világa téma segítséget adott a kezdő vállalkozók brandjének kialakításához, valamint állásinterjú szimulációt is kipróbálhattak a táborozók. A prezentációs készség fejlesztése és tárgyalás technika is szerepelt már a témák között, az idei téma pedig még életszerűbb lesz, mint valaha. 

Mire számíthatnak a jelentkezők?

A szervezők olyan 17 éven felüliek jelentkezését várják, akik még nem tudják, mit is szeretnének az élettől, keresik életük céljait, illetve motiválja őket a közösség, az ismerkedés és a szórakozás.

Különféle foglalkozásokat, beszélgetéseket, esti fürdőzést, természetben járást, Just Dance-t és egyéb lebilincselő programokat kínálnak a szervezők, hogy a négy nap minél különlegesebb és tanulságosabb legyen minden táborozónak. A szállás és az étkeztetés bérmentes, vízisportokra és szabadprogramokra is lehetőség nyílik a rendezvény alatt. A szervezők számára a Vektor nem a matematikai szakkifejezést jelenti, hanem útmutatást a való életbe!

A jelentkezési lapot megtalálják a Vektor tábor honlapján, illetve a Facebookos nyílt eseményben is. Jelentkezési határidő: július 10.
vektor tábor
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék