Magyar7 - 2024/31.
Magyar varázsmeséink nyomában, népfogyatkozás helyett néptölte és párizsi reményeink
Magyar7 - 30. száma
2023. április 4., 12:31
Frissítve: 2023. ápr. 6. 11:00

Végleg kivégezné a konzervatív tartalmakat a Facebook? Elérhetetlenné tették a Ma7 felületét

Kedves Olvasóink! A Facebook az elmúlt öt évben, mióta portálunk létezik, más konzervatív tartalomszolgáltatókhoz hasonlóan igyekezett blokkolni a tevékenységünket.

facebook
Fotó: unsplash.com

Erről a folyamatról többször írtunk portálunkon is, a folyamat április 4-én oda fajult, hogy FB-s felületünket teljesen leblokkolták.

Ez a döntés azért is különösen szomorú, mert ma délben kerültek volna fel közösségi oldalunkra az Ünnepelj verssel szavalóversenyünk alkotásai. 

A részletekkel és a szavazás megkezdesével és módjával kapcsolatban hamarosan a portálunkon tájékoztatjuk olvasóinkat! A versenyzőket e-mail formájában is kiértesítjük.

Időközben új Facebook-oldalt indítottunk. Nem adjuk fel a küzdelmet, IDE KATTINTVA lehet követni minket! 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről. 

Hozzászólások

Fehér István 2023. 04. 06., cs - 07:15

Ez várható volt. Annak idején, amikor kb. 8 éve balliberális megmondóembereket kritizáltam és hazaárulóknak is tituláltam a legsúlyosabb büntetést javasolva, valaki rám uszította a liberális sajtó szinte teljes palettáját és a munkahelyem is veszélyben volt! Ma már mindenki tudja, hogy a migráns import hiba volt, ami Európa letérdeltetéséhez járult hozzá! Érdemes lenne kimutatni, hogy ez az Európába importált primitív és lump csorda hány gyilkosságot és egyéb bűncselekményt követett el! Mindezért az európai liberális vezetők a felelősök, de részese mindezeknek az összes liberális szennymédia is! A fészbuk és a többi liberális okádék csak egy fajta véleményt fogad el, mert azért vannak fizetve! Most is tartom, hogy azoknak a politikusoknak, akik az európai létet veszélybe sodorták és saját választóik ellenében politizálnak, a törvény előtt kell felelniük!