2019. április 12., 14:17

Váratlan fordulat: Angelina Jolie arra kéri Brad Pittet, térjen vissza hozzá

Az álompárnak titulált házaspár, a 43 éves hollywoodi filmszínésznő, Angelina Jolie és az 55 éves Brad Pitt válófélben vannak. Ezért is meglepő, hogy Angelina, aki nemrég még azzal vádolta Bradet, hogy alkoholista és erőszakos, most második esélyt kér férjétől.

Angelina Jolie Brad Pitt
Fotó: TASR/AP

A két színész 2014-ben, nyolcéves kapcsolat után házasodott össze. Hat gyermeket nevelnek. Tökéletes párként pózoltak mindenütt, elválaszthatatlannak tűntek. A valóság viszont más volt, kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes.

2016 szeptemberében Anglina benyújtotta a válókeresetet, amiben Brad alkoholizálását és gyermekeikkel szembeni viselkedését nevezte meg válóokként. A legidősebb fiukat, a 17 éves Maddoxot az apja állítólag lelkileg gyötörte.

A pár azóta sűrűn jár a bíróságra. Hosszú hónapokig nem tudtak egyezségre jutni abban, kinél legyenek elhelyezve a gyerekek és mennyi legyen a gyerektartás. Ebben csak tavaly novemberben állapodtak meg. több dologban azonban még nem jutottak dűlőre, ezért még nincsenek elválasztva. A legfrissebb információk szerint Angelina az egész válást meggondolta.

Világosan Brad értésére adta, hogy újból össze akar jönni vele. Azt akarja, hogy megint egy család legyenek és nem úgy tűnik, hogy képes lenne továbblépni”

– nyilatkozta a The Sun napilapnak a színésznő környezetéből való személy.

Brad azonban nincs oda az ötlettől. Már semmit sem akar Angelinától és azt szeretné, ha minél előbb elválnának és nyugta lenne a bírósági huzavonáktól. Nem tudja megbocsátani feleségének, hogy az FBI-t is a nyakára küldte és a nyilvánosság előtt alkoholistának és erőszakosnak nevezte.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.