2019. augusztus 25., 11:23

Válni akar egy dubai nő, mert túl jó ember a férje

Egy helyi lap beszámolója szerint egy hölgy azzal az indokkal, akar elválni férjétől, hogy az túl jó hozzá, elkényezteti, és vitatkozni sem tud vele.

házasság
Fotó: pixabay.com

Mosott, főzött, takarított, elhalmozta ajándékokkal, szerette és tisztelte őt. Ilyen és ehhez hasonló indokkal van tele az a válási kereset, amelyet egy Emirátusokban élő hölgy nyújtott be férje ellen egy helyi shariah bíróságon.

Sose kiabált velem, vagy utasított vissza!

A nő elmondása szerint férje megfojtotta őt a szerelmével, még főzni, sőt takarítani is segített neki. Egy éve tartó házasságuk alatt sosem veszekedtek. Egyszerűen nem lehetett a férjével veszekedni – panaszkodott az asszony.

Pokollá változott az életem, mert olyan jó volt hozzám!

A férj természetesen azt állítja, ő mindent jól csinált, csak kényelmes és jó életet akart biztosítani az asszonynak.

Miután felesége megszólta a férfi túlsúlyát, az tornázni kezdett, de edzés közben eltörte a lábát.

A férj arra kérte a bíróságot, hogy egy év házasság után ne adjon helyt felesége keresetének, mint mondta, tanulni fog a hibáiból. A bíróság végül elutasította az asszony kérését, időt akarnak adni a házaspárnak, hogy "megoldják a problémáikat".

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.