lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2023. június 8., 13:19

Újra dunaszerdahelyi bringásnap, avagy semmi cicó, inkább bicó!

2023. június 10-én, szombaton - a Családi Könyvklub immár 15-ik alkalommal rendezi meg a dunaszerdahelyi bringásnapot.  

kerékpár
Fotó: Családi Könyvklub

Ha a kedves Olvasó kedvet kapna ehhez a pompás családi - sport - közösségi programhoz, tudnia kell, hogy csaknem 200 kerékpárossal fogja megkerülni most szombaton a várost!

Döntse el - tartson egy jó társasággal!
Mozduljon ki a komfortzónájából!

A bringások tárt karokkal várják Önt, a családját és a barátait is!
Kapcsoljon ki, tapasztalja meg, milyen érzés, ha a gyermekével vagy a családjával, illetve a barátaival integethet, csilingelhet majd a jövő-menő szerdahelyi polgárokra…

A bringanap immár hagyománnyá vált Dunaszerdahelyen. A csaknem 200 kerékpárossal az autósok is maximálisan toleránsak, tehát kisgyermekekkel is kiváló, biztonságos szórakozás-mulatság a bringás felvonulás!

Az lenne az ideális, ha a dunaszerdahelyi polgárok, baráti társaságok, diákok, kicsik és nagyok vennék a fáradtságot, s eljönnének erre a néhány órára, kikapcsolódva beszélgethetnének, teljesen más szemszögből nézve a várost, s együtt kerekeznének a városban.

Hogy mi a programja a bringanapnak?

Szombaton, azaz június 10-én  a játszótéren, azaz az "állomási park" mellett, délelőtt kb.10.00  órakor indulunk – Önnel együtt!

Az útirány és a táv egyszerű - egy nagy kört írunk le a városban, egy jót biciklizünk, s a táv végén, ami kb.10 km – megpihenünk a vásártéren. Természetesen a kritikus pontokon, kereszteződéseknél rendőri és szervezői biztosítás lesz.

Ha marad Önben szusz, márpedig marad - a világmozgalommá duzzadt „Critical mass – kritikus tömeg“ rendezvények mintájára immár hagyományosan is a fejünk fölé emeljük a bringákat – egy fotó, illetve a jó közérzet, s a maradandó emlék érdekében!

Az igazán kitartóak pedig - tovább túrázhatnak Udvarnokot érintve Eperjesig, a Kis-Duna partjára – és igen, benézhetünk az Eperfesztiválra is…

A bringanap résztvevői – tehát Ön is - a mindennapos kerékpározás népszerűsítéséért demonstrálnak - békésen.

Szeretnénk, hogy Dunaszerdahelyen tovább emelkedjen a kerékpárral közlekedők aránya!

(X)

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.