2019. december 20., 11:57

Újabb rab végzett magával a börtönben

Portik Tamás öngyilkossági kísérlete után, végzett magával a börtönben az a 35 éves férfi, aki az emlékezetes túszejtéses szökést hajtotta végre a Fővárosi Törvényszéken - számolt be a Blikk.hu.

börtön
Fotó: Pixabay

A BOPV weboldalán azonban egy másik közlemény is szerepel. Eszerint e tiszalöki bv.-intézetben is megölte magát egy rab.

„Egy 37 éves fogvatartott férfi a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik zárkájában öngyilkosságot követett el 2019. december 19-én a délelőtti órákban. A büntetés-végrehajtási intézet személyzete az észlelést követően azonnal megkezdte az újjáélesztést, amit a kiérkező mentők munkatársai tovább folytattak, azonban a gyors és szakszerű segítségnyújtás ellenére az elítélt életét már nem sikerült megmenteni. A rendőrség a helyszínen az idegenkezűséget kizárta. Az intézet vezetése a szükséges intézkedéseket megtette” – írják.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.