2022. május 8., 16:52

Újabb „csillogó gyémántok” jutottak a Csináljuk a fesztivált! döntőjébe

Egy varázslatos és érzelmes estén az elődöntőkből továbbjutott újabb tíz dal versenyzett a Duna grandiózus showműsorának szombati második középdöntőjében. A Csináljuk a fesztivált! színpadán ismét fantasztikus slágerek, jobbnál jobb hangok és remek táncosok szórakoztatták a Duna nézőit.

Peter Srámek - Csináljuk a fesztivált
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Peter Šrámek a Csináljuk a fesztivált döntőjében

Feke Pál, a szakmai zsűri egyik tagja szerint a show megmutatja, milyen sokszínű a magyar zene, hiszen ezúttal is az évtizedes slágerek versenyeztek korszakos bontásban. Korda György pedig kiemelte, a műsor azt mutatja meg majd, melyik dal a „legcsillogóbb gyémánt”.

A szakmai zsűri - Korda György és felesége, Balázs Klári, Boros Csaba, Balázs Andi, Feke Pál és Nagy Bogi – valamint a közönség értékelte a produkciókat, amelyek hol felemelő pillanatokat, hol fantasztikus bulihangulatot teremtettek, sőt még a Korda-házaspár is táncra perdült.

Polyák Lilla  - Csináljuk a fesztivált
Fotó:  MTI/Balogh Zoltán
Polyák Lilla Kovács Kati Nem leszek a játékszered című slágerével tarolt

A második középdöntőből első helyen jutott tovább a Lady „N” Peter Šrámek előadásában, másodikként a Nem leszek a játékszered Polyák Lillától, és harmadikként bejutott a döntőbe Oláh Gergő megható produkciója, a Szállok a dallal is. Ők csatlakoztak tehát az előző adásból már a fináléba jutott Miklósa Erika-Dolhai Attila pároshoz, akik a Meseautóval varázsolták el a nézőket, valamint a Hamvadó cigarettavég című Karády-slágerrel szintén döntős Janicsák Vecához és Varga Miklóshoz, aki az Évszakok című dallal versenyzik majd a fináléban.

OLáh Gergő - Csináljuk a fesztivált
Fotó:  MTI/Balogh Zoltán
Oláh Gergő Caramel Szállok a dallal számát adta elő

Már csak egy középdöntő van hátra, ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált! május 21-i döntőjébe. Hamarosan tehát azt is megtudhatják a nézők, melyik lesz az elmúlt 100 év legnagyobb magyar slágere. 

Az aktuális adást nemcsak a televízióban, hanem az interneten, a Médiaklikk-oldalon is követhetik a nézők, ahol újranézhetők a korábbi epizódok és a produkciók is. További extra tartalmak pedig a Duna Instagram-oldalán várják a show rajongóit.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.