2019. november 5., 12:43

Testépítés és életmódvitel magas fokon - VIDEÓ

Mit? Mennyit? Mikor? Hogyan? Hányszor? Ezek a leggyakoribb kérdőszavak, amikkel a testépítők, vagy a táplálkozási tanácsadók találkoznak. Akinek fontos az egészsége megőrzése, az eleinte hobbi szinten foglalkozik az ehhez hasonló kérdésekkel, de egy idő után ez gyakran már nem csak  hobbi, hanem életmód is egyben. A Kávézó vendége ezúttal Fecske Hajnalka életmód-tanácsadó, aki saját tapasztalatait osztja meg a Ma7 olvasóival és nézőivel.

Testépítés magas fokon - VIDEÓ
Fotó: ma7

Nem volt célunk egy újabb ,,megmondó tuti videó’’ gyártása, inkább azokra a kérdésekre keressük/kerestük a választ, mi az, ami erre az útra sodorhat valakit, mi az, ami ezen az úton tart és milyen célokat lehet és esetleg lehetetlen elérni.

A lélekre voltunk kíváncsiak leginkább ebben az esetben is. Arra, milyen lelke van egy több tíz kilós súlyokat emelő lánynak, van-e élet a tornateremszagon túl, mennyire kell vigyázni, hogy ne essünk át a ló túlsó oldalára.

És persze a "mi lett volna ha" kérdés sem maradhat ki.  Nézzék szeretettel a Fecske Hajnalkával készült interjút.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.