Szívszorító dal született a veronai busztragédia áldozatairól - VIDEÓVAL

ma7 2019. január 12., 20:12

Bor­nai Tibor, a KFT együt­tes ze­né­sze írt művet a két évvel ez­előtti tra­gé­di­á­ról, az ál­do­za­tok­ról és a gyász­ról.

Fotó: Ripost

"Nél­kü­led, veled" cím­mel írt dalt a KFT együt­tes ze­né­sze, Bor­nai Tibor a veronai buszbal­eset­ben el­huny­tak em­lé­kére, a hoz­zá­tar­to­zók ké­ré­sére. A ze­ne­szá­mot a tra­gé­dia két­éves év­for­du­ló­já­nak al­kal­má­ból, ja­nuár 31-én mu­tat­ják be élő­ben.

Csendben a zongora elé ültem, nem beszéltem senkivel. A belső hangomra volt szükségem, hogy át tudjam érezni, milyen, ha valaki örökre elveszíti a gyermekét

- nyilatkozta a dalról Bornai Tibor.

Vigasztaló, fájdalmas, simogató, mégis őszinte érzések szerepelnek a zeneműben arról, hogy milyen lehet az élet Nélküled, veled. A dal a veronaiakról szól, de mindazokhoz is, akik akár tragikus, akár más körülmények között elvesztett szeretteivel élik mindennapjaikat”

– mondta a KFT együttes zeneszerző-dalszövegírója, akinek a műve nemrég került fel a Facebookra.

Képgalériánk:
Fotó: Ripost

Mint ismeretes, 2017. január 20-án éjszaka szenvedett balesetet a főként budapesti gimnazistákat és kísérőiket szállító busz Veronánál, összesen 17-en haltak meg. A gyászolók tavaly állítottak emléket az elhunytaknak a Városligetbe, oda, ahova várták volna a buszt, ami sosem érkezett meg Magyarországra.

Forrás: Ripost
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS